Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA VIA LÀCTIA - Cia. El Cau de l'Unicorn

Familiar, Teatre

  • LA VIA LÀCTIA - Cia. El Cau de l'Unicorn
  • LA VIA LÀCTIA - Cia. El Cau de l'Unicorn
  • LA VIA LÀCTIA - Cia. El Cau de l'Unicorn
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Blanes

Lloc: Carrer Ample, 26

De diumenge 1 de març 2020, 17:30 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 1 de març
17:30 h
Esdeveniment finalitzat
Argos és un planeta ubicat al centre de La Via Làctia i els seus habitants tenen una característica molt curiosa: com més coses aprenen,... Llegir més

Argos és un planeta ubicat al centre de La Via Làctia i els seus habitants tenen una característica molt curiosa: com més coses aprenen, més els creix el cap… A tots ells, menys a un: en Karim, el nen protagonista.

L’alimentació dels Argonians és sorprenent: només s’alimenten de la llet que brolla de les seves fonts, d’un gran llac de llet i dels derivats de la llet com el formatge, el mató, el iogurt, etc. A causa d’una llarga sequera, se’ls estan començant a buidar els magatzems de menjar… S’apropen dies de fam si no hi troben cap remei!

Coincidint amb un eclipsi de lluna i un curiós ritual iniciàtic, en Karim es convertirà en l’encarregat de cercar -per tota la galàxia- un estrany animal que té banyes i dóna llet. Coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida abans d’arribar a la Terra…