Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La xocolata premiada

Teatre

  • La xocolata premiada
  • La xocolata premiada

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: dissabte 11 de juny 2022, 18:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de juny
18:00 h
Finalitzat
dg. 12 de juny
12:00 h
Finalitzat
El grup de Teatre Infantil de Dimarts 1 de Lluïsos d'Horta, ens presenten LA XOCOLATA PREMIADA, dirigits per Núria Martínez.L'obra... Llegir més

El grup de Teatre Infantil de Dimarts 1 de Lluïsos d'Horta, ens presenten LA XOCOLATA PREMIADA, dirigits per Núria Martínez.

L'obra es representarà conjuntament amb el Grup de Teatre Disart, amb l'obra AMUNT EL TELÓ.

LA XOCOLATA PREMIADA: Willy Wonka, el més cèlebre confiter del món, anuncia que de manera excepcional obrirà les portes de la seva fàbrica de xocolata als cinc nens que tinguin la sort de descobrir un bitllet daurat en una de les seves rajoles de xocolata. Charlie Bucket viu en una pobra caseta de fusta amb la seva mare i el seu Avi Joe, el qual viu admirant Willy Wonka i la seva xocolateria.

AMUNT EL TELÓ: El nostre grup de Disart, eixerit i simpàtic, es troba a final de curs i han de decidir coses importants, com per exemple una obra que deixi al públic bocabadat de nou. Ho van aconseguir amb “Un caso muy lioso” i amb “Vecinos en su salsa” i com no volen abaixar el llistó, han de decidir alguna cosa amb rapidesa per presentar-ho d'ací a poc temps.