Esdeveniment finalitzat

LABRANZA Espectacle - Taller

Dansa

  • LABRANZA Espectacle - Taller
  • LABRANZA Espectacle - Taller

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Exterior del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: diumenge 19 de maig 2019, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Labranza és un espectacle de dansa contemporània que tria l’aire lliure per a ser representat. Un espectacle que reflexiona, homenatja... Llegir més

Labranza és un espectacle de dansa contemporània que tria l’aire lliure per a ser representat. Un espectacle que reflexiona, homenatja i capta la vida al camp, la vida de labranza fusionant-se amb la dansa.

Però Labranza també és un taller de dansa gratuït per a 15 persones de Llinars del Vallès que tinguin més de 16 anys i ganes de treballar amb el Colectivo Lamajara, ballarins i formadors, que ens oferiran aprendre a ballar una mica de dansa contemporània i formar part d’un espectacle únic.

El taller Labranza es fa alhora a Llinars del Vallès i a Lloret de Mar i els espectacles dels dos municipis (Lloret,  18 de maig i Llinars, 19 de maig) comptaran amb la presència dels dos tallers que es fusionaran per fer un sol espectacle comú. Perquè la dansa és compartir i Labranza és un taller-espectacle ple de moviment, alegria i talent compartit. Llinars es posa en dansa i et busca a tu, com a públic i com a ballarí!

 

El Colectivo Lamajara son: Daniel Rosado, Paloma Hurtado i Reinaldo Ribeiro


Apuntat't al taller a info@teatreauditorillinars.cat