L'AMOR VENIA AMB TAXI

Teatre

  • L'AMOR VENIA AMB TAXI
  • L'AMOR VENIA AMB TAXI

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 5 de juny 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
Homenatge a Josep Jané, fill de Llinars i home de teatreAu, va! Que al tercer cop, no falla! Ara segur, que estrenem! Amb el confinament... Llegir més

Homenatge a Josep Jané, fill de Llinars i home de teatre

Au, va! Que al tercer cop, no falla! Ara segur, que estrenem! Amb el confinament i les mesures posteriors, aquesta obra-homenatge es va anar endarrerint, però aquí ens teniu: tornem a posar-hi data!

El Till-Tall retorna als seus orígens, més de trenta anys enrere, per oferir-vos una obra d’aquelles del Casal Parroquial, i ho fa per homenatjar en Josep Jané, el «culpable» que un dia, fa mooooolt de temps, joves «tilltalleros» descobrissin la màgia del teatre.

L’amor venia amb taxi es va estrenar en aquella època gris del franquisme en què aquestes comèdies eren gairebé l’únic tipus de teatre que es podia fer en català. Però no us penséssiu pas que la farem com als anys seixanta! No, no, noooooooo! Aquest «taxi» tindrà el segell indiscutible del Till-Tall Teatre.


Grup de Teatre Till Tall Direcció: Reyes Barragán
Amb els «tilltalleros»: Elisabeth Basart, Núria Cuerdo, M.del Valle Fernández, Antonio Molina, Abraham Moreno, Darío Moreno, Encarna Teruel, M. Àngels Teruel, Anna Saula, Marc Sobrino, Gemma Ventura, entre d’altres.
Imatge: Àngels de Rocafiguera (Menutàlia) Producció: Till-Tall


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!