Finalitzat

L'AMOR VENIA AMB TAXI

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: 26-09-2020 20:00

Categories: Teatre

L’amor venia amb taxi, de Rafel AngladaHomenatge a Josep Jané, fill de Llinars i home de teatreGrup de teatre Till-TallEl Till-Tall... Llegir més

L’amor venia amb taxi, de Rafel Anglada

Homenatge a Josep Jané, fill de Llinars i home de teatre
Grup de teatre Till-Tall

El Till-Tall retorna als seus orígens, més de trenta anys enrere, per oferir-vos una obra d’aquelles que es feien al Casal Parroquial, i ho fa per un bon motiu: homenatjar en Josep Jané, el responsable d’inocular el verí del teatre a molts membres del Till-Tall quan encara eren adolescents.

L’amor venia amb taxi es va estrenar el 1959 i no s’ha deixat de representar mai des d’aleshores. És una d’aquelles comèdies de tresillo i embolics, que, en aquella època gris del franquisme, era gairebé l’única mena de teatre que es podia fer en català.

En una de les representacions la gent del Till-Tall agrairà a en Pep que un dia els va empènyer a pujar a l’escenari i els va fer descobrir la màgia del teatre.

Direcció: Reyes Barragán

Ajundantia de direcció: Albert Moreno

Responsables de vestuari i regidoria: María del Valle Fernández i Encarna Teruel

Intèrprets: Lluís Alonso, Elisabeth Basart, Núria Cuerdo, Antonio Molina, Abraham Moreno, Darío Moreno, M. Àngels Teruel, Anna Saula, Marc Sobrino, Gemma Ventura, entre d’altres.

Imatge: Àngels de Rocafiguera (Menutàlia)

SALA GRAN / Durada 90 minuts / Anticipada 8€ / Taquilla 9€
Dues funcions




Les inscripcions estan tancades.