Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Landry el rumbero

Familiar

  • Landry el rumbero

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: CANVI! Sala Josep Brossa de la Patronal

De divendres 18 de setembre 2020, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 18 de set.
18:30 h
Finalitzat
Landry el rumbero ens proposa conèixer la rumba tradicional catalana amb cançons pròpies i versions. El seu concert inclou jocs que... Llegir més

Landry el rumbero ens proposa conèixer la rumba tradicional catalana amb cançons pròpies i versions. El seu concert inclou jocs que conviden a participar el públic i es converteix en un espai d'intercanvi que repassa els trets característics d’aquest gènere musical. Landry ha publicat tres treballs discogràfics. El més nou, “Ets especial”, l'aposta més personal de l’artista, que en un format de banda de Rumba Catalana arriba a tot el públic familiar gràcies a un seguit de cançons amb un missatge propi que farà ballar a tots i totes per igual.

Entrada per la porta del pati de baix de la Biblioteca.

Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.