Esdeveniment finalitzat

LARRY CAMPBELL & TERESA WILLIAMS

Concerts, Música

  • LARRY CAMPBELL & TERESA WILLIAMS
  • LARRY CAMPBELL & TERESA WILLIAMS

Ciutat: Balenyà

Lloc: TEATRE ATENEU

Inici: dissabte 18 de maig 2019, 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
LARRY CAMPBELL, multiinstrumentista i productor d’una reconegudíssima trajectòria, mà dreta de BOB DYLAN, durant 8 anys,en gires i... Llegir més

LARRY CAMPBELL, multiinstrumentista i productor d’una reconegudíssima trajectòria, mà dreta de BOB DYLAN, durant 8 anys,en gires i discos, ha tocat i gravat amb una gran quantitat d’artistes, The Black Crownes, Keith Richards, Paul Simon, Levon Helm, Emmylou Harris, Sheryl Crown, Rosanne Cash i molts d’altres, en la seva extensa carrera.
Com a productor, LARRY CAMPBELL, ha obtingut 3 Grammys amb treballs per a Levon Helm, també ha estat productor habitual de Bob Dylan, Paul Simon, The Black Crownes, Hot Tuna, Mavis Staples I molts més.
En l’any 2008 va rebre el premi per la seva trajectoria de la Americana Music Association’s Lifetime Achievement, com a instrumentista.
LARRY CAMPBELL, ens presentarà conjuntament amb la seva parella TERESA WILLIAMS, els dos treballs que han editat en comú, “Larry Campbell & Teresa Williams” i “Contraband Love”, en la seva primera visita al Estat espanyol i aquest será el seu únic concert a Catalunya.

Preu anticipat: 18 euros / taquilla: 20 euros
Portes: 22:00 hores , inici concert: 22:30 hores
Entrades de seient, no numerat.