Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La Abuela Sol y las Trece Rosas

Teatre

  • La Abuela Sol y las Trece Rosas

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: diumenge 13 de juny 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 13 de juny
18:00 h
Finalitzat
La Colla Jove "Carpe Diem" amb la representació en castellà d'aquesta obra, presenta un muntatge que és un nou repte en el seu recorregut... Llegir més

La Colla Jove "Carpe Diem" amb la representació en castellà d'aquesta obra, presenta un muntatge que és un nou repte en el seu recorregut teatral.

Es tracta d'una obra escrita per Maxi Diego, recordant els fets del 5 d'agost del 1939 en acabar la Guerra Civil Espanyola en els que varen morir afusellades tretze noies, la majoria menors d'edat, per defensar les seves llibertats.

A través dels ulls de l'àvia Sol que va sobreviure als fets, i que vol transmetre a les generacions actuals perquè la memòria no els oblidi, la seva neta Alba escriu una obra de teatre que les recorda. L'àvia dona importància a la lluita pels drets, que en aquell moment es centraven en la llibertat, la dignitat i la cultura de la dona, que encara avui no han estat superats del tot i que són els afers centrals de l'obra. A més aconsella a les seves netes que segueixin lluitant per superar les injustícies i per defensar la pau. Vol que valorin la importància de la lluita amb tota la força del cor per aconseguir allò que és correcte i vol fer entendre a les noves generacions d'on venen i que els hi cal seguir lluitant per aconseguir les seves llibertats.