Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Las Bajas Pasiones

Concerts

  • Las Bajas Pasiones

Ciutat: Tarragona

Lloc: Parc Saavedra

De dissabte 18 de setembre 2021, 23:00 h a diumenge 19 de setembre 2021, 0:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de set.
23:00 h
Finalitzat
Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com... Llegir més

Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com a “vida”. Exactament tot això són, sens dubte, Las Bajas Pasiones. Un projecte d’electrònica i música urbana LGTBIQ format per tres integrants que encaixen a la perfecció. El rap cru i directe del Trusty, les melodies pop i les tornades de l'Edu Libra, i els sintetitzadors del Toni Taboo, s'entrecreuen amb les guitarres i uns beats d'un altre món, i d'altres temps que estan per arribar.

Després de dos àlbums a l'esquena, Rizomas Salvajes (2018) i Bichx Rarx (2020), el grup prepara un nou disc que veurà la llum a la tardor, però abans, ens van adelantar un primer single Te lo contaría'. És l'aposta per no dependre de ningú i comptar amb les amigues de sempre per tirar cap endavant.
Las Bajas Pasiones han arribat per seguir sumant hits. Fer-te reflexionar, alliberar-te i fer-te gaudir és el que pretén el grup convertint, sens dubte, qualsevol espai en una pista de ball.