Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LAS COSAS QUE DECIMOS, LAS COSAS QUE HACEMOS (VOSE)

Cine

  • LAS COSAS QUE DECIMOS, LAS COSAS QUE HACEMOS (VOSE)

Ciutat: Sitges

Lloc: Cinema Prado de Sitges

De diumenge 25 de juliol 2021, 22:15 h a dilluns 26 de juliol 2021, 0:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Per començar el film ens fara anar de vacances a la campanya francesa. Daphné, embarassada de tres mesos, es troba sola per rebre a... Llegir més

Per començar el film ens fara anar de vacances a la campanya francesa. Daphné, embarassada de tres mesos, es troba sola per rebre a Maxime, el cosí del seu nòvio François, que ha hagut de marxar a París per cobrir a un company malalt. Durant quatre dies, mentre esperen el retorn de François, Daphne i Maxime es coneixen i també comparteixen històries molt íntimes que els acostaran. Compost d’aventures amoroses que es superposen i a més complementen, aquests relats, enfilats amb minuciositat d’orfebre, mancats de tota afectació i sempre estimulants, responen a un hàbil mecanisme que defineix a diversos personatges errants encarnats per intèrprets en estat de gràcia.