Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LAS LEYES DE LA FRONTERA

Cine

  • LAS LEYES DE LA FRONTERA

Ciutat: Blanes

Lloc: Teatre de Blanes

De dijous 17 de febrer 2022, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
- Sinopsi -La pel·lícula basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, explica la història de l’Ignacio, un jove de Girona que coneix... Llegir més

- Sinopsi -

La pel·lícula basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, explica la història de l’Ignacio, un jove de Girona que coneix dos delinqüents del barri xinès de la ciutat un estiu de 1978.

Sense preveure-ho, les seves noves companyies l’endinsen en constants furts, robatoris i atracaments per la ciutat. L’Ignacio anirà creixent a mesura que viu una intrèpida història entre el bé i el mal.

El film de Daniel Monzón ens mostra la cara més emotiva del cinema quinqui.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Daniel Monzón Guió: Jorge Guerricaechevarría, Daniel Monzón  Direcció de fotografia: Carles Gusi  Estrena: Octubre 2021  Durada: 121 min.  Gènere: Thriller,  Drama, Cinema quinqui  Intèrprets: Marcos Ruiz, Begoña Vargas, Chechu Salgado, Carlos Oviedo, Daniel Ibañez, Guillermo Lasheras, Santiago Molero, Ainhoa Santamaría, Xavier Martín, Pep Tosar, Xavi Sáez, Jorge Aparicio, Cintia García