MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Las Valquirias (Òpera en directe Royal Opera House)

Cine, Concerts, Culturals, Dansa, Música, Teatre

  • Las Valquirias (Òpera en directe Royal Opera House)

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

Inici: diumenge 28 octubre 2018, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ANTONIO Pappano DIRIGEIX A UN REPARTIMENT INTERNACIONAL A LA SEGONA ÒPERA DE L'EPOPEIA L'anell del nibelung DE WAGNER.El cicle de l'Anell... Llegir més
ANTONIO Pappano DIRIGEIX A UN REPARTIMENT INTERNACIONAL A LA SEGONA ÒPERA DE L'EPOPEIA L'anell del nibelung DE WAGNER.

El cicle de l'Anell de Wagner és una de les obres més grans de tota la història de l'òpera. Antonio Pappano, director musical de The Royal Opera, dirigeix ​​la producció de Keith Warner i aquesta última reposició compta amb un repartiment integrat per un excel·lent desplegament internacional de cantants especialitzats en Wagner. Les quatre òperes del cicle complet viatgen des del principi d'un món fins a la seva destrucció, amb déus, herois i monstres. Aquest mite èpic retrata tots els tipus d'emocions humanes amb una música i unes idees d'una força extraordinària. L'Anell constitueix sempre un esdeveniment especial en el calendari operístic: una vegada que es viu, no s'oblida mai.

Die Walküre (Les Valquíries) és la segona òpera del cicle i conté diversos dels moments musicals més destacats de l'Anell: la rutilant Música del Foc Màgic i la electritzant Cavalcada de les valquíries. Però en el centre d'aquesta òpera, entre les reelaboracions musicals i la mitologia nòrdica, es troben uns personatges inoblidables i els complexos embolics entre ells, entre els quals figuren els bessons Siegmund i Sieglinde, i Wotan i la seva filla valquíria, Brünnhilde.