Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

L'AVAR

Teatre

  • L'AVAR
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

De divendres 23 de novembre 2018, 21:00 h a dimecres 28 de novembre 2018, 22:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 23 de nov.
21:00 h
Esdeveniment finalitzat
Harpagon estima els seus diners per sobre de totes les coses, i practica el despotisme amb tothom (fills, criats..).  Ha decidit... Llegir més

Harpagon estima els seus diners per sobre de totes les coses, i practica el despotisme amb tothom (fills, criats..).  Ha decidit posar fi a la seva etapa com a vidu i vol tornar a casar-se amb una noia jove. Aquest fet desencadenarà tota una sèrie d'esdeveniments.

Molière va escriure aquesta comèdia en un moment en que els personatges de la comèdia dell arte evolucionaven cap a un text guionat. A més va reflectir en les seves obres un esperit crític que li va portar nombroses enemistats;  vicis de la societat com una tradició masclista i patriarcal que impedia a les noies triar marit. En aquesta obra apareixen altres aspectes que reben la sorna de l'autor i que deixem en mans dels espectador esbrinar-les.

Molière és el autor més representat a França i un dels clàssics del teatre universal, la seva obra continua tant vigent avui en dia com quan es va estrenar fa 350 anys. La seva pretensió va ser “fer riure a la gent honrada” només que veiem un lleu somriu en els vostres llavis donaren per ben feta la feina.