Lay Low + Txell

Concerts

  • Lay Low + Txell
  • Lay Low + Txell

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De dissabte 2 de juliol 2022, 20:30 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Concert al Terrat de l'Ateneu amb dues artistes de l'escena local santfeliuenca.Dissabte 2 de juliol a partir de les 20:30hEntrades:Entrada... Llegir més

Concert al Terrat de l'Ateneu amb dues artistes de l'escena local santfeliuenca.

Dissabte 2 de juliol a partir de les 20:30h

Entrades:
Entrada anticipada 5€ / 4€ socis + consumició.

Entrada taquilla 5€ / 4€ socis.TXELL:
Amor, il·lusió i Coratge són les tres paraules que descriuen aquest nou projecte musical. Compondre és un dels meus recursos per gestionar les emocions: escric, m'entenc i actuo. La música és el mitjà pel qual vull transmetre i compartir la importància de treballar globalment l'educació emocional per tal de sensibilitzar i conscienciar sobre els beneficis d'aquesta pràctica educativa.

Aquest projecte musical està compost per diferents històries que parlen sobre les emocions que sentim en les experiències que la vida ens porta: temes com la salut mental, la identitat, l'amor, l'amistat, la diversitat, els canvis, els inicis, els finals, els dols,"l'efecte Pigmalió", la validació del que sentim i l'expressió de la nostra vulnerabilitat són aspectes que vull compartir per aconseguir una societat més humana i emocionalment més intel·ligent.

Jo estic aprenent a viure i he vingut a jugar!


LAY LOW: En aquest concert m’acompanyareu en petit viatje en les histories de (des)amor que totes hem viscut. Des del moment de mes il·lusió i felicitat fins aquells que son una miqueta més amargs. Per lluitar per la revolució d’estimar molt, però sobre tot, estimar bé.