Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Le Labyrinthe d'Ariane

Concerts, Música

  • Le Labyrinthe d'Ariane

Ciutat: Terrassa

Lloc: Esglèsia de Sant Pere de Terrassa

De divendres 20 d’agost 2021, 20:30 h a divendres 27 d’agost 2021, 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 20 d’ag.
20:30 h
Finalitzat
Le Labyrinthe d’ArianePer causes alienes a l'organització, aquest concert queda anulat.Divendres 20 d'agost 20:30h - Església de Sant... Llegir més


Le Labyrinthe d’Ariane


Per causes alienes a l'organització, aquest concert queda anulat.

  • Divendres 20 d'agost 20:30h - Església de Sant Pere. Seu d'Ègara

ARIANNA SAVALL

 Arpes antigues i cant

Arianna Savall en el seu primer disc com a solista cantant i arpista ens presenta un repertori de l’època medieval al barroc interpretat per set diferents arpes antigues. Les músiques provenen de tres països on l’arpa ha tingut un espai destacat en la vida cultural de les seves respectives societats: Itàlia, França i Espanya, territoris on l’arpa va viure un esclat d’una riquesa i una bellesa singulars. Arianna Savall amb la seva veu cristal·lina i la seu dolç tocar, arriba a les profunditats d’aquestes músiques llunyanes però alhora tan atemporals.

 

Un paradís perdut al qual ens espera ara,

per abraçar-nos, l’esperança.

 

En aquesta ocasió, recorrerem un laberint feliç, sense Minotaure, però igualment ens trobarem a la fi enriquits amb una bonica experiència alhora musical i mitològica, gràcies al fil musical d’una altra Arianna i del seu recorregut d’arpes i de cants de bell nou evocadors i inspiradors.

Jordi Savall


Per qüestions sanitàries, no es permet la venda d'entrades física. Només es podran adquirir per internet.