Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Le Voyage de la Cia. JAM (FITKAM 2022)

Teatre

  • Le Voyage de la Cia. JAM (FITKAM 2022)
  • Le Voyage de la Cia. JAM (FITKAM 2022)

Ciutat: Montmeló

Lloc: Teatre de l'Agrupa

De dissabte 28 de maig 2022, 17:15 h a 18:05 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ELS CLOWNS… EMIGREN? La vida quotidiana d’un clown: feina, família, lleure… Una vida estàndard que, de cop i volta, sense ni tan sols... Llegir més

ELS CLOWNS… EMIGREN?

La vida quotidiana d’un clown: feina, família, lleure… Una vida estàndard que, de cop i volta, sense ni tan sols preveure-ho, esclata en mil bocins. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir.

Fugir de la normalitat, d’una normalitat trencada, i emprendre un gran viatge cap allí on hi ha l’estabilitat. O, si més no, cap allí on s’intueix que hi ha estabilitat. On s’espera que els somnis es podran fer realitat: tornar a tenir una família estable, feina, menjar cada dia, una casa, un cotxe, un ordinador, conduir un avió…


Amb «Le voyage», JAM posa el focus en els refugiats i migrants, i en el viatge que han d’emprendre cap a una nova vida. Una reflexió profunda sobre un col·lectiu invisible, invisibilitzat i deshumanitzat.


JAM posa sobre l’escenari tota la seva expertesa humorística com a clown per sacsejar l’espectador. Perquè el clown no és només una tècnica humorística. En essència, és l’art de despertar sentiments amagats. I un pot ser el riure, sí. Però també el plor, el dolor, la solidaritat.


Tots els públics

IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.