Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LES ALEGRES CASADES DEL WINDSOR

Teatre

  • LES ALEGRES CASADES DEL WINDSOR
  • LES ALEGRES CASADES DEL WINDSOR

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

De diumenge 7 de maig 2023, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
QUANTUS TEATREPROGRAMACIÓ INCLOSA DINS DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE.Comèdia   Tots els públics SINOPSI:  Les Alegres... Llegir més

QUANTUS TEATRE

PROGRAMACIÓ INCLOSA DINS DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE.

Comèdia  

Tots els públics 


SINOPSI: 

Les Alegres Casades “del” Windsor està basat en la comèdia homònima del gran Shakespeare i Quantus Teatre la posem en escena traslladant-la al Lloret del Segle passat. Juguem tots els generes de comèdia , farsa, vodevil, pantomima , on l’engany i els gelos son els pròtagonistes. Fer riure i gaudir de les venjances que les Alegres Casades han planejat per escarmentar a Falstaff és el nostre objectiu. Esteu convidats a conèixer a un dels més grans personatges de les comèdies Shakesperianes. 


FITXA ARTÍSTICA: 

Una producció de Quantus Teatre amb la col.laboració del Teatre Municipal de LLoret 

Títol: Les Alegres Casades del Windsor 

Escenogràfia i vestuari: Quantus Teatre 

Adaptació i Direcció: Joan Romà Ortiz 

Amb: Muguet Ramos, Mercé Maresma, Marissa Garcia, Quim Llorens, Carles Melgosa, Sílvia Soliguer, Sònia Campos, Stela Gonzalez, Idoia Saracibar i Joan Romà Ortiz.