Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LES CATRINES

Música

  • LES CATRINES

Ciutat: Reus

Lloc: Sala Santa Llúcia

De diumenge 6 de novembre 2022, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 6 de nov.
20:00 h
Finalitzat
El nostre espectacle és una ressenya sobre la celebració del “dia del morts” a Mèxic. És l'humor mexicà el que s'encarrega de visualitzar... Llegir més

El nostre espectacle és una ressenya sobre la celebració del “dia del morts” a Mèxic. És l'humor mexicà el que s'encarrega de visualitzar la mort en totes les seves formes, en aquest cas les cadavèriques Catrinas.

Una Catrina és la viva imatge d'una Calavera però amb una vestimenta especial, el creador d'aquesta imatge va ser el pintor mexicà, Jose Guadalupe Posada, que més endavant Diego Rivera també pintor mexicà, va plasmar aquesta imatge al seu Mural “Somni d'una tarda dominical a la albereda central”, just al costat de Frida Kahlo.

Doncs bé en el nostre xou realitzem un viatge per la cultura i tradicions d'aquestes dates, que a dia d'avui se segueixen celebrant a tot MÈXIC; esta creat i pensat en un ambient familiar perquè els petits i grans gaudeixin del colorit dels seus vestits, música i tradicions.

I coneguin que el significat de la mort té una altra cara més somrient.