Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Les dones sàvies

Teatre

  • Les dones sàvies

Ciutat: Castellterçol

Lloc: Carrer del Racó, 8

De dissabte 18 de setembre 2021, 21:00 h a 22:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de set.
21:00 h
Finalitzat
1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber... Llegir més

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època.


2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui en dia.


Autoria: Molière, Lluís Hansen i Ricard Farré


Direcció: Enric Cambray i Ricard Farré

Intèrprets: Enric Cambray i Ricard Farré


Dramatúrgia: Ricard Farré i Lluís Hansen


Assistent de direcció: Clara Segura


Ajudant de direcció: Júlia Bonjoch


Composició musical: Gerard Sesé


Escenografia: Enric Romaní


Vestuari: Marc Udina


Il·luminació: Adrià Aubert

Les dones sàvies neix de la inquietud dels actors Ricard Farré i Enric Cambray per a treballar en profunditat una comèdia de tall clàssic després d’haver treballat junts en diferents espectacles d’altres gèneres.