Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LES DONES SÀVIES

Teatre

  • LES DONES SÀVIES
  • LES DONES SÀVIES
  • LES DONES SÀVIES

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: diumenge 4 d’octubre 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 4 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Les dones sàviesde Molière“Una versió única d’una comèdia clàssica amb només dos actors per a tots els personatges i que ha... Llegir més

Les dones sàvies

de Molière

“Una versió única d’una comèdia clàssica amb només dos actors per a tots els personatges i que ha captivat públic i crítica allà on ha anat”

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època. 2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui en dia.

75 minuts | CATALÀ
Preu: 10€

Un espectacle de Ricard Farré i Enric Cambray

Dramatúrgia: Lluís Hansen
Assessoria escènica: Júlia Barceló
Ajudant de direcció: Júlia Bonjoch


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!