Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LES DUES ESTACIONS DE VIVALDI - ANACRUSA *Festival Balla Vallès

Culturals, Dansa

 • LES DUES ESTACIONS DE VIVALDI - ANACRUSA    *Festival Balla Vallès
 • LES DUES ESTACIONS DE VIVALDI - ANACRUSA    *Festival Balla Vallès
 • LES DUES ESTACIONS DE VIVALDI - ANACRUSA    *Festival Balla Vallès

Ciutat: Sentmenat

Lloc: Teatre del Coro

De diumenge 11 de juny 2023, 18:30 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 11 de juny
18:30 h
Finalitzat
Les dues estacions de Vivaldi, és un recorregut complet per cada una de les quatre estacions, personificades en quatre ballarines.... Llegir més

Les dues estacions de Vivaldi, és un recorregut complet per cada una de les quatre estacions, personificades en quatre ballarines. Viatjarem de l’enamorament de la primavera, a l’embogiment i la passió de l’estiu, la nostàlgia i melancolia de la tardor i la immensitat però alhora fragilitat de l’hivern.

Un llenguatge i una posada en escena poètics, on música i moviment s’abracen per crear una oda a la natura. 

Un viatge que culmina amb la peça “Humanity”, creada expressament per a l’espectacle, que utilitza únicament sons quotidians: telèfons, sirenes, sons de motors… creant un espai sonor que xoca amb l’harmonia i la delicadesa de la música de Vivaldi. Una manera d’escenificar l’acció humana sobre el planeta i les conseqüències que deriven en el canvi climàtic.


APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS

DURADA 60'