Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR.KLÜPPER - Pep López

Familiar

  • LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR.KLÜPPER - Pep López
  • LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR.KLÜPPER - Pep López
  • LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR.KLÜPPER - Pep López

Ciutat: Barcelona

Lloc: Casino l'aliança Poblenou

De diumenge 18 d’abril 2021, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 18 d’abr.
18:00 h
Finalitzat
Espectacle familiar, per a nens a partir de 4 anys El Dr. Klüpper és el descobridor de l’elixir contra l’avorriment…..Recull de contes... Llegir més

Espectacle familiar, per a nens a partir de 4 anys

El Dr. Klüpper és el descobridor de l’elixir contra l’avorriment…..

Recull de contes per a públic familiar que sorgeix de l’experiència d’anteriors espectacles de la companyia com “Un llençol d’estels”, “Per terra de dracs” o “El món de la Irene”. Ofereix a un públic de carrer, fires o teatres, els contes i històries que s’explicaven en aquelles produccions però en petit format.

Pretén captivar l’atenció i l’ interès d’ un públic que no queda ajustat dins un paràmetre d’edat determinat, ja que la riquesa que ofereix en el seu ampli contingut permet viure i experimentar l’espectacle de diferents punts de vista.

Una proposta on es transmet la senzillesa però al mateix temps una gran varietat artística a través de la narració, l’objecte , la il·lustració, els contes i les llegendes i alguna cançó que altra…