Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Les ombres que conten contes

Familiar

  • Les ombres que conten contes
  • Les ombres que conten contes
  • Les ombres que conten contes

Ciutat: Sant Cugat del Vallès

Lloc: Sala Clavé - Teatre La Unió

De diumenge 6 de novembre 2022, 17:30 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Gecko con Botas és el nom d’una jove companyia que va néixer a Indonèsia el 2016 i que viu ara instal·lada a Barcelona. En aquest espectacle... Llegir més

Gecko con Botas és el nom d’una jove companyia que va néixer a Indonèsia el 2016 i que viu ara instal·lada a Barcelona. En aquest espectacle a través de les ombres i la intervenció directa de la titellaire i artista plàstica Clementina Kura-Kura i l’actor, dramaturg i director Damián Bojorque, ens expliquen tres contes tradicionals de distintes illes d’Indonèsia:

“Ves a dormir gecko!” és una història de l’illa de Bali sobre un gecko que no pot dormir per la llum intermitent que fan les cuques de llum. Explicada a partir de llum i paraigües.

“El turbant màgic” succeeix a Java, on un heroi salvarà el destí d’un poble. Explicada amb titelles d'ombra tradicionals d'aquesta illa en una pantalla giratòria

“L’acord amb el sol” és una història original de Papua, on té lloc la trobada entre el sol i dues germanes per parlar de les hores de llum als camps de collita. Explicada a partir d'ombres incorporant colors i profunditat.


Companyia: Geko con botas


Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€