Finalitzat

Les traces del silenci, d’Esther Lázaro – Therkas Teatre

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Espai Cultural Montbarri

Inici: 09-06-2023 20:35

Categories: Teatre

Les traces del silenci és una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb... Llegir més

Les traces del silenci és una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants.

Una historiadora i una arxivera protagonitzen aquesta història que busca compartir amb el públic una recerca real per a plantejar un debat de memòria i de reparació dels crims del franquisme, en un cas on les seves protagonistes encara són vives i encara esperen justícia.

Una obra que segueix incidint de manera directa en el nostre present i que ens parla també de la maternitat, l’educació, la diversitat, els valors i l’herència, mitjançant un joc de poètiques teatrals.


Hi haurà un col•loqui posterior amb l’historiador i arxiver Nicolau Guanyabens.


Durada aproximada: 80 minuts. La durada màxima del col·loqui serà de 40 minuts aproximadament.

Edats recomanades: a partir de 12 anys.

Entrades des de 5 € i fins a 13 €.


Fitxa artística:

Dramatúrgia: Esther Lázaro

Direcció: Alba Saura Clares

Interpretació: Rosa Aguado i Esther Lázaro

Espai escènic i il·luminació: Sergi Corbera

Espai sonor i composició musical: Álvaro Imperial

Vestuari i caracterització: Hernán Martínez i Alba Saura

Estilisme: Nuria Navarro i Marc Murillo

Producció executiva: Esther Lázaro

Producció: Therkas Teatre

Amb el suport de l’OSIC – Generalitat de Catalunya, Beca Kinètic – CC Parc Sandaru, ICUB, Cultura en Viu-UAB, Ajuts Terrassa Crea – Ajuntament de Terrassa.

Amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i Arxiu Històric de Terrassa i l’Associació Nens Desapareguts de la Riuada de 1962.


SERVEI GRATUÏT D'ACOLLIDA

Per tal d'afavorir que mares, pares i tutors/es pogueu venir més còmodament al teatre, els espectacles dirigits a persones adultes com aquest compten amb un servei gratuït d'acollida i entreteniment per a infants majors de 3 anys durant l’espectacle, a càrrec del Departament d’Igualtat i el Moviment Esplai del Vallès.

L'espectacle dura aproximadament 90 minuts. Vista l'hora de l'espectacle (20.30 h), podeu portar alguna cosa per menjar (entrepà o carmanyola freda...) per tal que els vostres infants surtin sopats.

Per sol•licitar-lo cal escriure un correu electrònic ([email protected]) o bé telefonant al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h). Haureu d'indicar nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats (majors de 3 anys), i explicitar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.


Les inscripcions estan tancades.