Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LES VARIACIONS GOLDBERG

Música

  • LES VARIACIONS GOLDBERG
  • LES VARIACIONS GOLDBERG

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: diumenge 20 de març 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de març
19:00 h
Finalitzat
Les variacions Goldberg Les Variacions Goldberg, originalment Ària amb variacions diverses, és el nom d’una obra per a piano composada... Llegir més

Les variacions Goldberg
Les Variacions Goldberg, originalment Ària amb variacions diverses, és el nom d’una obra per a piano composada per Johann Sebastian Bach el 1741 quan era kantor a Leipzig. Segons va explicar Forkel en la biografia de Bach que va publicar el 1802, les variacions van ser encarregades a Bach pel comte Kaiserling perquè el clavicordista de la seva cort, Johann Gottlieb Goldberg, l’entretingués durant les nits d’insomni del comte. El comte va recompensar de forma generosa Bach amb un greal d’or que contenia un centenar de lluïsos d’or, l’equivalent a 500 tàlers, gairebé el sou d’un any com a kantor de la Thomaskirche. L’obra ha arribat a ser una de les peces més apreciades pels amants de la música clàssica.


Violí: Antonio GARCÍA
Viola: Ana MBA
Violoncel: David BARONA

Durada: 70 minuts 
Idioma: -
Anticipada: 12 € / Taquilla: 14 €


*** info Covid-19: el TA garantitza l'acompliment de totes les normatives vigents en cada moment.