MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

L'ETERNITAT D'ALICIA. Homentage a Alicia Alonso

Dansa

  • L'ETERNITAT D'ALICIA. Homentage a Alicia Alonso

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

De diumenge 11 novembre 2018, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Aquest espectacle està inspirat en la trajectòria de la gran ballarina Alicia Alonso, considerada com a Prima Ballerina Assoluta del Ballet Nacional... Llegir més

Aquest espectacle està inspirat en la trajectòria de la gran ballarina Alicia Alonso, considerada com a Prima Ballerina Assoluta del Ballet Nacional de Cuba i una de les ballarines més importants de la història.

Coneguda arreu del món pel llegat artístic que ha deixat en la dansa, en aquest espectacle, es representen algunes de les escenes més significatives que van marcar la seva carrera. L’obra, dirigida per Alícia Lluís i David Manau, es basa en una combinació de peces clàssiques, on Alonso va triomfar especialment, com Carmen, Giselle i Les Sylphides, entre d’altres clàssics. D’altra banda, s’inclouen peces neoclàssiques i contemporànies, com La Dansa del foc, interpretada per un conjunt de ballarins/es. A més de les peces de dansa tradicional, podrem veure una escenificació d’una classe de ballet, típica de l’època a l’Habana, on Alícia Alonso instruïa els seus alumnes. D’aquesta manera, l’espectacle segueix el fil conductor de la vida de la ballarina, des dels inicis de la seva trajectòria fins la seva retirada, homenatjant així una figura referent en la dansa a nivell mundial.

Direcció i coreografia: Alícia Lluís i David Manau

Ajudant de direcció i redacció: Anna Font

Producció i direcció de fotografia: Victòria Perelman

Coreografia contemporània: Enrique López

Ballarins/es: Jose Carlos Nuñez, Llibert Guzman, David Manau, Rocío Molina, Laia Balagué, Anna Font, Lorena Comaleras, Mª Luz Gauna, Mayte Jiménez, Alejandra del Río, Laia Fernández, Laia Sánchez, Blanca Deprius, Alicia Ramos, Alícia Lluís.

Amb la col·laboració de María Carrascosa