Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.

Formació

  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.
  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.
  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Escoles Velles

De dissabte 22 de gener 2022, 11:00 h a diumenge 23 de gener 2022, 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 22 de gen.
11:00 h
Finalitzat
Celeste Alías és una cantant inquieta, curiosa i eclèctica. És en una de les cantants més versàtils i originals del panorama vocal... Llegir més

Celeste Alías és una cantant inquieta, curiosa i eclèctica. És en una de les cantants més versàtils i originals del panorama vocal del país. A nivell interdisciplinar té un fort lligam amb la poesia, la dansa i l'art plàstic. En l'actualitat és professora del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i el Conservatori Municipal de Manresa i està en actiu en els seus projectes artístics, amb músics com Marco Mezquida o Guillem Arnedo Band.

Aquest workshop està pensat per a descobrir-nos i poder parlar musicalment des d’aquí. Parlarem de tècniques, de l'aire i el suport. Farem cants col.lectius i aprendre’m a través del joc i de la improvisació a sentir-nos més connectats amb el nostre instrument. Prepararem una obra amb les composicions i les impros que sorgeixin del treball i les mostraremos a l'última hora del taller. 

El taller es desenvoluparà dissabte (11-14h i 16-19h) i diumenge (11-14h).

https://www.instagram.com/celestealias/

Spotify- Celeste Alías

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.


+18 anys