Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE AMB MARIA STOYANOVA

Formació

  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA
  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA
  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Escoles Velles

De dissabte 19 de març 2022, 11:00 h a diumenge 20 de març 2022, 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 19 de març
11:00 h
Finalitzat
María Stoyanova és creadora escènica multidisciplinària d'origen búlgar. Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts 2004. Crea les seves... Llegir més

María Stoyanova és creadora escènica multidisciplinària d'origen búlgar. Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts 2004. Crea les seves pròpies dramatúrgies personals i, a més, col·labora i treballa per a artistes i companyies europees i de casa nostra. Docent des de l´any 2012, en els darrers anys dirigeix ​​i co-crea espectacles i és co-directora i co-creadora del projecte internacional “The other map", així com altres festivals.

LA CONSTRUCCIÓ CREATIVA D’UNA PERFORMANCE. En aquest taller treballarem a partir de diferents tècniques amb l'objectiu d'aportar a les i els participants eines útils tant per a l'actuació escènica com per a la creació pròpia. Les i els participants hauran de portar roba còmoda, llibreta i boli, un objecte personal i significatiu, una proposta de vestuari a partir de la consigna: “el que em ve de gust i no em permeto mai” i un text o poema curt memoritzat. Metodologia: The Paula Method of the Ring Muscles (treball amb els músculs circulars), exercicis psicofísics de J. Grotowski, Meditacions Dinàmiques, Tècnica Actoral de Michael Txékhov, teoria i pràctica d'Anne Bogart.

El taller es desenvoluparà dissabte (11-14h i 16-19h) i diumenge (11-14h).

http://www.mariastoyanova.com

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

+18 anys