Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

L'inventor d'il.lusions | TAE

Culturals, Familiar

  • L'inventor d'il.lusions | TAE

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría

De diumenge 17 d’octubre 2021, 12:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 d’oct.
12:00 h
Finalitzat
Qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen?... Llegir més

Qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen? Per saber les respostes a totes aquestes preguntes màgiques, l’increïble Professor Gargot ens farà una visita guiada pel seu taller laboratori. Amb ell ens endinsarem en el món dels invents i els efectes especials i coneixerem les bambolines de l’il·lusionisme. A més, també gaudirem d’un fantàstic espectacle màgic de la mà del GrandMack, l’encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

L’humor, l’enginy i una posada en escena sorprenent i original són els ingredients d’aquest espectacle per a tota la família, un xou de teatre màgic en el qual Enric Magoo, un dels mags més prestigiosos del país i guardonat arreu del món, es desdobla en dos personatges que faran riure i somiar als menuts/des de la casa. Una obra amb ritme ritme, sorpreses contínues i trucs de màgia insòlits que promet deixar-los amb la boca oberta.

---

Creació, direcció i interpretació: Enric Magoo

Tècnic: Carles Ruiz

Guió: Enric Ruiz

Ajudants de direcció: Ana Ruiz i Victòria Alcaraz

Correcció lingüística: Josep Estruch Traité

Arranjament musical: Xavi Carbonell “Carbo-sound”

Escenografia i vestuari: El Talleret, Agustí Bardella i Enric Ruiz

Efectes màgics: Enric Magoo i Realitats Impossibles

Fotografia: Evaristo Jiménez "Boga"