Finalitzat

Little Joe (Filmoxarxa)

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Sala Toni Montal - LA CATE

De 11-11-2022 20:00 a 11-11-2022 21:30

Categories: Cine

CINEMA: FILMOXARXA Little Joe 11 de novembre a les 20h Sala Toni Montal Sinopsi: Alice és una mare soltera que cria plantes en una... Llegir més

CINEMA: FILMOXARXA

Little Joe

11 de novembre a les 20h

Sala Toni Montal

Sinopsi:

Alice és una mare soltera que cria plantes en una empresa que busca desenvolupar noves espècies. És la responsable del reeixit últim disseny de la seva companyia: una planta bonica de gran valor terapèutic, que, si es troba en les condicions òptimes, garanteix a qui la consumeixi sentir una cosa semblant a la felicitat. Un dia, Alice, en contra de les normes de la seva empresa, porta una planta a Joe, el seu fill. Tots dos la bategen com a Little Joe. A mesura que creix, Alice comença a entendre que potser la seva nova creació no és tan inofensiva com suggereix el nom.

Fitxa tècnica

Direcció: Jessica Hausner.

Guió: Géraldine Bajard, Jessica Hausner.

Repartiment: Emily Beecham, Ben Whishaw, Kit Connor, Leanne Best, Kerry Fox, David Wilmot, Goran Kostic, Andreas Ortner, Andrew Rajan, Sebastian Hülk, Lindsay Duncan, Phénix Brossard, Yana Yanezic.

Producció: Àustria-Gran Bretanya-França-Alemanya.

Any: 2019

Idioma original: anglès.

Versió: VOSC

Durada: 105’

Gènere: ficció

Premis i festivals:

2020: Festival Internacional de Cinema de Rotterdam; 2019: Festival de Cannes: millor actriu, nominada a la Palma d’Or; Festival de Cinema BFI de Londres.

5 €. Socis: 3€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.


Les inscripcions estan tancades.