Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LLORET EN DANSA. BALLAR ENS FA BÉ!

Dansa

  • LLORET EN DANSA. BALLAR ENS FA BÉ!
  • LLORET EN DANSA. BALLAR ENS FA BÉ!

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

De dissabte 29 d’abril 2023, 11:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
DIA INTERNACIONAL DE LA DANSASINOPSI:L’any 1982, la UNESCO va establir que el 29 d’abril fos el Dia Internacional de la Dansa. La jornada... Llegir més

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

SINOPSI:

L’any 1982, la UNESCO va establir que el 29 d’abril fos el Dia Internacional de la Dansa. La jornada és un dia per reivindicar l’esforç de totes les persones que s’hi dediquen i, alhora, és una festa per difondre les virtuts del ball i una oportunitat per acostar-la al públic en general.

Lloret, com a Capital de la Cultura Catalana 2023 no passa per alt aquesta data dedicant una jornada a la dansa amb l’objectiu de mostrar la riquesa cultural del municipi mostrant totes les danses que hi conviuen.

Us convidem a gaudir dels beneficis de la dansa, tant per qui la practica com qui la gaudeix des del públic.  Acompanyeu-nos per un recorregut emocionant a través de les diverses danses representatives de la multiculturalitat del nostre municipi.

I….. per cloure la jornada, amb la col·laboració de l’Obreria de Santa Cristina, podrem participar en un Toquen a Córrer popular.

Us animeu?


Coordinació a càrrec de les ballarines lloretenques Cristina Catalán i Carolina Villegas.