Finalitzat

LLORET ESPAI OFF: ELDA & DANIEL

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De 24-04-2021 20:00 a 24-04-2021 21:15

Categories: Teatre

Llàtzer Garcia - David Planas - Meritxell Yanes Preu: 10 € Durada: 75 minutsIdioma: català Espectacle sense numerar amb el públic assegut... Llegir més

Llàtzer Garcia - David Planas - Meritxell Yanes

Preu: 10 € 

Durada: 75 minuts

Idioma: català

Espectacle sense numerar amb el públic assegut a l’escenari

Aforament limitat

Un nou exercici d’intimitat teatral del mateix equip que ens van oferir VENTURA a l’Hotel Vila del Mar dins del cicle Lloret Espai Off. 


TEATRE DE TEXT 

El Lloret Espai Off ens va portar el febrer de l’any 2017 fins a l’Hotel Vila del Mar per poder veure Ventura. Ara David Planas i Meritxell Yanes volen reincidir en aquest format d’espectacle, que els permet experimentar des de la confiança més absoluta i propera. Amb una excepció: no es podrà fer en una casa o en un hotel a causa de les restriccions que ens imposa la Covid però podem seguir veient bon teatre, com sempre, dins del cicle Lloret Espai Off que aquesta temporada veiem a l’escenari del teatre.

I en aquest cas parlem d’una parella. Han passat deu anys i la relació està malmesa. Va aparèixer una tercera persona. Ha arribat la nit on tot s’ha de dir entre l’Elda i en Daniel, i és en aquest precís instant que l’espectador entra a les seves vides. Testimoni privilegiat de confessions insospitades.


FITXA ARTÍSTICA:

Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia

Intèrprets: Meritxell Yanes Font i David Planas i Lladó

Ajudant de direcció i vestuari: Marta Comasòlivas

Escenografia: David Planas i Meritxell Yanes

Producció executiva: Meritxell Yanes i David Planas

Disseny Llums: Punt de Fuga

Fotografia cartell: Paco Amate – Pig Studio

Fotografies de l’espectacle: Sílvia Poch

Disseny gràfic: Gerard Yanes

Coproducció: MeriYanes Produccions – David Planas i Lladó, Temporada Alta 2020 – Ajuntament de Celrà- Teatre Ateneu. Amb la col·laboració: Diputació de Girona – ICEC – Generalitat de Catalunya
Entrades exhaurides