Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LLORET ESPAI OFF-ESCENARI: EL GEGANT DEL PI

Teatre

  • LLORET ESPAI OFF-ESCENARI: EL GEGANT DEL PI
  • LLORET ESPAI OFF-ESCENARI: EL GEGANT DEL PI

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De divendres 29 d’octubre 2021, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
CIA.Durada: 75 minutsIdioma: CatalàEscrita per Pau Vinyals, l'espectacle tracta sobre els efectes de l'herència rebuda en la construcció... Llegir més

CIA.
Durada: 75 minuts
Idioma: Català

Escrita per Pau Vinyals, l'espectacle tracta sobre els efectes de l'herència rebuda en la construcció d'una llar.SINOPSI:


El gegant del Pi es va estrenar en versió radiofònica al Teatre Lliure el 7 de maig de 2020 en ple confinament. Finalment s’ha pogut portar a escena i Lloret és juntament amb La Planeta de Girona, Figueres i Banyoles, dels primers llocs on es pot veure.

Es tracta d’un monòleg per trobar les paraules de tots els silencis que habiten una família. Un viatge del poble a la ciutat, de la ciutat al mig del bosc i del bosc al menjador de casa. De l’espai públic al privat: de què seríem capaços per defensar casa nostra? Què no faríem per salvar un fill?

FITXA ARTÍSTICA:

Dramatúrgia: Pau Vinyals
Actor: Pau Vinayls
Directora: Júlia Barceló