Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Los árboles mueren de pie

Teatre

  • Los árboles mueren de pie

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer de Santa Magdalena, 12

De divendres 12 de novembre 2021, 21:00 h a diumenge 14 de novembre 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 12 de nov.
21:00 h
Finalitzat
ds. 13 de nov.
21:00 h
Finalitzat
dg. 14 de nov.
18:00 h
Finalitzat
Aquesta obra d’Alejandro Casona fou estrenada l’1 d’abril de 1949 a Buenos Aires, durant el seu llarg exili. “Los árboles mueren de... Llegir més

Aquesta obra d’Alejandro Casona fou estrenada l’1 d’abril de 1949 a Buenos Aires, durant el seu llarg exili.

Los árboles mueren de pie” és un cant a la nostra existència, a la màgia de viure; a totes aquelles persones que sempre estan dretes, com un gran arbre, sense importar que per dins, en el seu interior, se sentin corcades o trencades, ja que les seves arrels sempre s’alimenten d’esperances, de records, d’allò en què creuen i els eleva l’esperit, encara que la terra on els ha tocat créixer algunes vegades sigui inhòspita i estèril.

Deixeu-vos portar per aquesta “ONG” filantròpica, que l’únic que pretén és donar una mica d’esperança, il·lusió o simplement un somriure.

Mauricio: De los males del cuerpo ya hay muchos que se ocupan. Pero ¿quién ha pensado en los que se mueren sin un recuerdo hermoso?