Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Lunares de Javier Ginés

Concerts, Música

  • Lunares de Javier Ginés

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Auditori de Pineda de Mar

De dissabte 13 de novembre 2021, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de nov.
20:30 h
Finalitzat
Després del llançament del seu últim àlbum TIEMPO PERDIDO, Javier Ginés porta als escenaris de tots els teatres i auditoris el seu... Llegir més

Després del llançament del seu últim àlbum TIEMPO PERDIDO, Javier Ginés porta als escenaris de tots els teatres i auditoris el seu nou treball LUNARES, acompanyat del Ballet Desafío Flamenco de Carlos Miquel (Ballet oficial de la Federació d'entitats culturals andaluses de Catalunya-FECAC).

Ginés ens presenta un espectacle musical únic amb el millor del seu repertori de cançons com, Dale besos con cariño, Abuelas valientes, Aprendiendo a vivir, Fandangos de Huelva i Lunares, entre d'altres. Com a novetat per a les actuacions de la temporada Tardor - Hivern, Javier Ginés ens presentarà el seu últim single gravat a l'estiu del 2021 amb la col·laboració especial del seu fill Luis (Flowery) ALGO POR ELLA, tema que ha irromput en el panorama musical amb molta força per la seva barreja de l'estil llatí flamenc amb el reggaeton i que ja compta amb més de 200.000 visualitzacions a Youtube. LUNARES és un espectacle amb una durada d’1:25 min, molt divers i ple de color.

Veniu a conèixer i sentir LUNARES!


Mesures contra la COVID-19:

Per optimitzar bé els seients s'han establert de 2 en 2 amb distància entre ells, si aneu sols la del costat quedarà també bloquejada.

No us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.

No es poden comprar més de quatre seients en una compra.

Haureu de fer servir el gel hidroalcohòlic a l'entrada i possiblement se us prengui la temperatura.

El nom i el telèfon només és per la traçabilitat si es donés el cas.

Totes aquestes mesures les prenem pel bé comú. Us agraïm la comprensió i la paciència.