Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MA SOLITUD

Teatre

  • MA SOLITUD

Ciutat: Santa Susanna

Lloc: Masia Can Ratés

De diumenge 3 de setembre 2023, 17:00 h a 18:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 3 de set.
17:00 h
Finalitzat
19:00 h
Finalitzat
"Guillem Albà torna a les seves arrels amb un espectacle que arreplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva"En un... Llegir més

"Guillem Albà torna a les seves arrels amb un espectacle que arreplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva"

En un format íntim i a través de 25 minuts de viatge, Ma solitud ens dona la mà per un recorregut que va de la comèdia a la poètica a través dels titelles i la comicitat. Guillem Albà redueix el seu cosmos creatiu a l’essència del seu art i ens proposa una experiència teatral i col·lectiva de proximitat en què les mans són el punt de partida. Aquesta part del cos que ens connecta amb la comunitat i ens retorna a allò tangible. Un homenatge a les mans i a tot allò que han creat perquè no quedin oblidades entre tecles, pantalles i l’acumulació d’informació d’avui dia.