Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MACACO + ALEX SERRA & TOTIDUB Festival Nec

Concerts, Música

  • MACACO + ALEX SERRA & TOTIDUB Festival Nec

Ciutat: Calella

Lloc: Pati de l'Os Parc Dalmau

De dissabte 29 de juliol 2023, 21:00 h a diumenge 30 de juliol 2023, 1:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 de jul.
21:00 h
Finalitzat
MACACO + ALEX SERRA & TOTIDUB / Música Fusió DISSABTE – 29/07 21.00 h / Parc Dalmau / 20 € i 22 €. Preu Jove amb Passaport Cultural... Llegir més

MACACO + ALEX SERRA & TOTIDUB / Música Fusió

DISSABTE – 29/07

21.00 h / Parc Dalmau / 20 € i 22 €. Preu Jove amb Passaport Cultural o Escena 25, 9 €

Vuélame el Corazón / In The Real World

Nit de doble concert al Pati de l’Os. Un dels artistes més consagrats de la història de la música fusió del país, arriba al Nec per presentar el seu últim disc en format festiu. Els orígens artístics de Macaco es remunten a la fusió musical d'estils que es cuinava als carrers de Barcelona a la dècada del 2000. Una escena artística que bullía i que va il·luminar artistes com Ojos de Brujo, Manu Chao, Amparanoia, Dusminguet etc…

La filosofia de vida de Macaco dins i fora de l'escenari el converteix en un artista socialment actiu i compromès amb el medi ambient, la lluita contra la desigualtat social i el maltractament dels animals, etc . El seu projecte MOVING secundat coproduït al costat de National Geographic li va fer mereixedor del prestigiós premi ONDAS pel seu suport a la lluita per la conservació de l'ecosistema.

Els teloners de la nit serà a càrrec d’ALEX SERRA i TOTIDUB. Ofereixen un concert que respiren una intimitat pròpia d’un ritual i cerimònia. Els sons i l'ambientació de naturalesa transporten l’oient a un espai on pot relaxar-se i deixar volar la imaginació. L’espectacle té forma de viatge iniciàtic i convida a transcendir els límits de l’espai i del temps, on tots els sentits estan curosament mimats. És un projecte únic i novedós en el panorama artístic català actual.

A partir de les 20.00 h, s`obrirà el recinte. Hi haurà servei de begudes i menjar, amenitzat amb DJ’s per abans i després dels concerts.