Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MADAMA BUTTERFLY Giacomo Puccini

Música, Teatre

  • MADAMA BUTTERFLY   Giacomo Puccini

Ciutat: Vilanova i la Geltrú

Lloc: Vilanova i la Geltrú

De dijous 14 de gener 2021, 18:00 h a 21:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 14 de gen.
18:00 h
Finalitzat
Gènere: òpera - Duració: 3h 20minDirecció: Director musical Riccardo Chailly Director de escena Alvis Hermanis Escenografía Alvis Hermanis... Llegir més

Gènere: òpera - Duració: 3h 20min

Direcció: Director musical Riccardo Chailly Director de escena Alvis Hermanis Escenografía Alvis Hermanis y Leila Fteita

Interpretació: Madama Butterfly María José Siri Suzuki Annalisa Stroppa Kate Pinkerton Nicole Brandolino...


És ben sabut que l’estrena de Madama Butterflyen La Scala en 1904 és un dels fiascos més famosos de la història de l’òpera. Per primera vegada des d’aquesta fatídica nit, Riccardo Chaillyrestaura la versió original de dos actes de Puccinia l’escenari de la Scala. “Tots creiem que coneixem aquesta òpera”, escriu, però aquesta nova edició de la partitura original “ofereix descobriments continus”. Inspirada en el teatre japonès Kabuki, aquesta nova producció màgica compta amb un elenc internacional d’estrelles.

Latvian director Alvis Hermanis delivers here whatseems a perfect plau between traditional realismand “kitch orientalism” to present the mood, thedrama, the romanç and the tragedy of this opera. “Nothing short of a masterpiece” (Opera Journal)


“Va ser aquesta una representació rica en detalls, amb un profund i impressionant so i una enorme flexibilitat en els moments lírics, en particular durant l’exuberant evocació de l’alba de Nagasaki. L’Acte II ininterromput (posteriorment partit en dos per Puccini), es precipita inexorablement cap a la desaparició de Cio-*Cio-San ” (Financial Times)