Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MADRES PARALELAS (Subtitulat en anglès)

Cine

  • MADRES PARALELAS (Subtitulat en anglès)

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Centre Parroquial - (COVID)

De divendres 22 d’octubre 2021, 20:00 h a 22:05 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Dues dones, Janis i Anna, coincideixen a l’habitació d’un hospital on van a donar a llum. Les dues són solteres i a més es van quedar... Llegir més

Dues dones, Janis i Anna, coincideixen a l’habitació d’un hospital on van a donar a llum. Les dues són solteres i a més es van quedar embarassades accidentalment. Janis, de mitjana edat, no es penedeix i en les hores prèvies al part està pletòrica, però l’altra, Anna, és una adolescent i està espantada, penedida i traumatitzada. Janis intenta animar-la mentre passegen com somnàmbules pel passadís de l’hospital. Les poques paraules que creuen en aquestes hores crearan un vincle molt estret entre les dues, que l’atzar s’encarregarà de desenvolupar i també complicar d’una manera tan rotunda que canviarà les vides de totes dues.