Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Màgic Palo

Familiar

  • Màgic Palo

Ciutat: Camprodon

Lloc: Casal Camprodoní

Inici: diumenge 17 de juliol 2022, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 de jul.
12:00 h
Finalitzat
ALTER ARTS, cicle de cultura de les comarques gironines és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la... Llegir més

ALTER ARTS, cicle de cultura de les comarques gironines és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Un cicle itinerant format per cinc propostes artístiques molt diverses que actuaran pels diferents ateneus federats del territori gironès.

Un dels requisits imprescindibles d’Alter Arts ha estat potenciar les propostes artístiques representades amb la llengua catalana. El defuig de l’imaginari social dels grans pilars de les arts escèniques per apostar per altres expressions artístiques d’un format alternatiu, la paritat de gènere i la diversitat d’arts també han estat criteris importants.

El cicle Alter Arts es durà terme durant el segon semestre del 2022, entre els mesos de mitjans de juliol fins a novembre, i comptarà amb cinc espectacles de circ, monòleg, poesia, música folk i màgia.