MAIO + DAN PERALBO I EL COMBOI - Cicle Atensa't 2024

Concerts

  • MAIO + DAN PERALBO I EL COMBOI - Cicle Atensa't 2024
  • MAIO + DAN PERALBO I EL COMBOI - Cicle Atensa't 2024

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 22 de març 2024, 22:00 h a dissabte 23 de març 2024, 0:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Primer concert de la tercera edició Cicle Atensa't. Una aposta de l'Ateneu Santfeliuenc per atraure públic jove a l'entitat.Divendres... Llegir més

Primer concert de la tercera edició Cicle Atensa't. Una aposta de l'Ateneu Santfeliuenc per atraure públic jove a l'entitat.

Divendres 22 de març - Maio + Dan Peralbo i el Comboi

Divendres 19 abril - Al·lèrgiques al Pol·len + Guineu

Divendres 3 de maig - Maria Jaume + Selva Nua

Aquest concert forma part de la programació de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat.

Obertura portes 21:30h
Inici concerts 22h


DAN PERALBO I EL COMBOI Tot va començar als carrers de Londres, Dan Peralbo hi tocava com a músic de carrer i va començar a composar les primeres melodies del què seria el seu primer àlbum en solitari ¿Cosquis My" (gravat des de l'armari de la seva habitació). Amb un rock-pop-techno-hardcore-trap-bues-reggaeton molt personal i en català, el jove Torellonenc defensarà el projecte acompanyat d'una banda de luxe amb els músics Albert Rams (Falciots Ninja i MINE!), en Pol Villegas i l'Aleix Vilarrasa (excompanys de grup amb Dan Peralbo a ¿Flipats" i actuals membres de ¿Wood").


MAIO Després de publicar el seu debut en solitari ‘Des dels marges’ el 2021, la artista sant-andreuenca Maio presenta ara el seu segon disc ‘Suau’ (Propaganda pel Fet, 2023), una col·lecció de cançons tan íntimes com reals, tan directes com honestes. Sense deixar de fer coses puntuals amb Akelarre, conjunt que comparteix amb la seva germana bessona Júlia Serrasolsas (Ginestà), Maio ofereix un directe de tu a tu, farcit de petits moments d’intimitat i pics d’eufòria i cant col·lectiu a base de píndoles de cançó pop d’autor que flueixen entre l’actitud punk, la música electrònica i les ganes de fer-nos ballar sense oblidar les lluites col·lectives.