Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Malvasia Power: tast 2/12

Gastronòmics

  • Malvasia Power: tast 2/12
  • Malvasia Power: tast 2/12

Ciutat: Sitges

Lloc: Centre d'Interpretació Malvasia de Sitges

De dissabte 27 de febrer 2021, 12:30 h a 14:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de febr.
12:30 h
Finalitzat
dg. 28 de febr.
12:30 h
Finalitzat
Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)... Llegir més

Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) organitza 12 tastos de les diferents varietats dels vins de Malvasia de Sitges, que permetran descobrir les diverses vinificacions i particularitats, així com la seva història i context, no únicament en l’àmbit local, sinó en el conjunt del Mediterrani. Els tastos es faran al pati del Corral de la Vila, seguint les mesures sanitàries preventives.

Aquest segon tast està programat per a dissabte 27 i diumenge 28 de febrer  a les 12.30h, al pati del CIM, amb el títol: L'evolució de la Malvasia de Sitges, i estarà centrat en donar aquesta varietat des de la seva evolució a l´ampolla. Es tastaran 5 vins de Cellers de la zona de Penedès Garraf com són: Celler Pardas (Torrelavit), Jané Ventura (El Vendrell), Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes), Torre del Veguer (Sant Pere de Ribes) i Celler de l'Hospital (Sitges).