Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Manera de parlar de la Cia. Teatre Nu (FITKAM 2022)

Teatre

  • Manera de parlar de la Cia. Teatre Nu (FITKAM 2022)
  • Manera de parlar de la Cia. Teatre Nu (FITKAM 2022)

Ciutat: Montmeló

Lloc: Sala de La Concòrdia

De diumenge 29 de maig 2022, 11:00 h a 11:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La Nerea ens explica el record que guarda dels passejos per la muntanya amb la seva àvia. Agafades de la mà, recorrien els paratges... Llegir més

La Nerea ens explica el record que guarda dels passejos per la muntanya amb la seva àvia. Agafades de la mà, recorrien els paratges que les envoltaven, gaudint d’històries melodies i cançons. De la quotidianitat de les paraules als fets mitològics, la Nerea rememora i canta les llegendes de la seva terra.

L’actriu Nerea Mendia protagonitza aquesta proposta que enllaça el món de les llegendes i la llengua pròpia del país basc amb el nostre territori. Euskera vol dir manera de parlar; seguint aquest significat l’actriu ens explica quines són les paraules que ella fa servir per explicar històries i per entendre el món, i ho compara amb les que ha après quan ha vingut a Catalunya.


Tots els públics

IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.