Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MANU GUIX en concert

Concerts, Música

  • MANU GUIX en concert
  • MANU GUIX en concert

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De dissabte 13 de febrer 2021, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de febr.
20:00 h
Finalitzat
Manu Guix en concertManu Guix és un compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona. Ha gravat cinc treballs discogràfics... Llegir més

Manu Guix en concert

Manu Guix és un compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona. Ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: De Cabeza” (2003); “Manu Guix” (2005); “Onze Llachs” (2008), “Pas a Pas” (2012) i “Després de tot” (2017).

Una altra de les seves grans facetes és la seva activa participació en els musicals, tant en qualitat de compositor, com de productor i director musical.

L’èxit de tots els seus treballs en el món de les arts escèniques el porten a rebre un gran nombre de nominacions i premis en certàmens tan prestigiosos com els MAX o els Butaca.

Paral·lelament també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio i té el seu propi estudi de gravació, Medusa Estudi, des de 2010, on produeix treballs discogràfics amb altres artistes i grups.

En format acústic (veu i piano)

Durada aproximada 1 hora 30 minuts (sense pausa)