Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Marco Mezquida | PIANO SOLO

Música

  • Marco Mezquida | PIANO SOLO

Ciutat: Castellterçol

Lloc: Centre Espai Escènic Castellterçol

De dissabte 29 de maig 2021, 21:00 h a 22:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 de maig
21:00 h
Finalitzat
La versatilitat i el magnetisme de Marco Mezquida el situen entre els artistes més complets i expressius de la seva generació. S’ha... Llegir més

La versatilitat i el magnetisme de Marco Mezquida el situen entre els artistes més complets i expressius de la seva generació. S’ha convertit en un referent del panorama jazzístic i musical en general tal i com demostra la seva intensa activitat concertística al costat dels millors músics del nostre país. Actualment destaquen els projectes amb Sílvia Pérez Cruz, el guitarrista flamenc Chicuelo, o el trio Talisman amb Martin Meléndez i Aleix Tobias. La llista d’enregistraments i projectes musicals dels que forma o ha format part Mezquida és tan llarga i diversa que posa de manifest que ens trobem davant d’un músic prolífic i inclassificable. 


Des de la publicació de La hora fértil (2013), el seu primer disc a piano solo, aquest format s’ha convertit en el mitjà més idoni per accedir a l’essència del seu talent musical. La màgia que aconsegueix transmetre en solitari davant del piano ha seduït a públic i crítica al nostre país i en els principals auditoris i festivals d’Europa.


El Piano Solo de Mezquida és màgic, apassionat, intensament sofisticat i lluminós amb un discurs personal i contemporani, on les etiquetes es queden petites per definir a aquest músic explosiu i íntim, amb influències que comprenen tota la història de la música: la música romàntica i impressionista, la cançó lírica i les influències del seu amor per la música popular i l’avantguarda, el jazz i la lliure improvisació.