Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MARE DE SUCRE

Teatre

  • MARE DE SUCRE
  • MARE DE SUCRE

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 19 de novembre 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 19 de nov.
20:00 h
Finalitzat
La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família,... Llegir més

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

Mare de Sucre reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional; la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.

120 minuts
CATALÀ
Autoria: Clàudia Cedó
Direcció: Clàudia Cedó
Interpretació: Andrea Álvarez, Ivan Benet, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judit Pardàs, Maria Rodríguez i Teresa Urroz

Sala Gran
Anticipada 16€ / Taquilla 18€