Esdeveniment finalitzat

Maria del Mar Bonet - Festival Càntut

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Sala Centre Recreatiu

Inici: 15-11-2019 21:30

Categories: Concerts, Culturals, Música

Divendres 15 de novembreSala Centre Recreatiu 21:30 h15 € - 18 € Especialment ideat per al Càntut Des que va debutar a finals dels... Llegir més

Divendres 15 de novembre

Sala Centre Recreatiu 

21:30 h

15 € - 18 €


Especialment ideat per al Càntut

Des que va debutar a finals dels anys seixanta, la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet ha esdevingut una de les veus més respectades de la música tradicional. El seu primer senzill, editat el 1967, ja comptava amb quatre cançons populars de Menorca i, des de llavors, ha publicat àlbums sencers dedicats a la música que ella considera “del poble per tornar-la al poble”.

Amb l’espectacle 50 anys de música popular i tradicional als escenaris, la cantautora oferirà una actuació única en què repassarà algunes de les grans cançons que formen part de la seva discografia. Al costat del guitarrista valencià Borja Penalba –músic de referència en composició, producció i acompanyament en l’àmbit de la cançó-, anirà destriant peces com El cant dels ocells, El cant de la SIbil·la o La Balanguera, entre d’altres. Autèntiques joies de la música popular d’arreu del Mediterrani a través d’una artista que ha posat banda sonora a la història de diverses generacions.


Maria del Mar Bonet, veu, guitarra i cuatro

Borja Penalba, guitarres i veu

www.mariadelmarbonet.com

Les inscripcions estan tancades.