Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Maria Esteban Quartet, concert de swing i ball

Concerts

  • Maria Esteban Quartet, concert de swing i ball

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Les Escoles Velles

De dissabte 25 de juny 2022, 19:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de juny
19:00 h
Finalitzat
Nit d´estiu a la fresca amb concert de música Swing i ball! perquè continuï el ballMaría Esteban Quartet, és un projecte de jazz format... Llegir més

Nit d´estiu a la fresca amb concert de música Swing i ball! perquè continuï el ball

María Esteban Quartet, és un projecte de jazz format per Maria Esteban (veu), Rai Paz (guitarra), Xavi Castillo (contrabaix) i Santi Colomer (bateria). Les seves arrels estan emmarcades dins del jazz tradicional amb una forta influència de grans vocalistes com Frank Sinatra, Sara Vaughan, June Christy i Anita Oday entre d'altres.

El projecte sorgeix de la idea concreta de recrear el jazz de les primeres dècades del segle XX. Amb aquest objectiu comú, comencen a donar forma a l'estil particular que avui caracteritza Maria Esteban Quartet. Un estil que vol respectar al màxim l'estètica i el so dels orígens del jazz tradicional i el swing.