Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Maria i Elena (Taller de teatre)

Teatre

  • Maria i Elena (Taller de teatre)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala Toni Montal - LA CATE

De diumenge 6 de març 2022, 18:00 h a 18:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 6 de març
18:00 h
Finalitzat
MARIA I ELENA Taller de Teatre Dissabte 5 de març, 20.00 h Diumenge, 6 de març, 18.00 h La Cate - Sala Toni Montal TEATRE Dos textos... Llegir més

MARIA I ELENA

Taller de Teatre

Dissabte 5 de març, 20.00 h

Diumenge, 6 de març, 18.00 h

La Cate - Sala Toni Montal

TEATRE

Dos textos de Dario Fo i Franca Rame, en el marc de la celebració del Dia de la Dona.

PRESENTACIÓ:

Malgrat que Dario Fo i Franca Rame les van parir fa 40 anys, la Maria i l'Elena són, malauradament, dues dones d'avui. Com sí fossin tretes de les dues màscares teatrals, la comèdia i la tragèdia, s'encarnen - amb rialles o amb plors- en una mateixa actriu no per donar cos a una ficció, la mentida que s'amaga habitualment més enllà del teló, sinó per fer-nos ben present que el que veurem i oirem és la realitat. Una trista i dolorosa veritat que viuen moltes dones cada dia. I per fer-ho encara més entenedor, a Taller de Teatre hem prescindit d'aquest teló per fer una posada en escena senzilla i propera a espectadores i... espectadors. No cal comparar les conseqüències (socials, personals, físiques, psicològiques...) que són d'abast molt diferent, sinó les causes que tenen el mateix origen. Dos monòlegs entrellaçats per a reflexionar. I no només el 8 de març, sinó cada un dels dies de l'any.

Aforament reduït

Durada: 40’

Interpretació: Maria Elena Heredia Moriña

Direcció: Alfons Gumbau Masó

8 €. Socis: 4€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.