Finalitzat

Maria Jaume (66 Butaques)

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Sala d'Espectacles - LA CATE

De 19-11-2021 20:30 a 19-11-2021 21:30

Categories: Concerts, Música

19 novembre 2021 Maria Jaume Fins a maig no revisc (Bankrobber, 2020) Proper i sincer, cru i transparent, l'univers musical de Maria... Llegir més

19 novembre 2021

Maria Jaume

Fins a maig no revisc

(Bankrobber, 2020)

Proper i sincer, cru i transparent, l'univers musical de Maria Jaume (Lloret de Vistalegre. Mallorca, 2000) estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (de Julia Jackin a Stella Donnelly o Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual. La tardor de 2020 va publicar el seu esperat disc de debut, Fins a maig no revisc fruit de la seva victòria al concurs Sona 9 i amb producció de Pau Vallvé. Gràcies a cançons com "Autonomia per principiants" o "Terra banyada", ha estat rebut amb entusiasme per la crítica i apareix en nombroses llistes dels millors discos de l'any.

Maria Jaume es presenta amb un grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, una proposta de pop independent que té sempre un regust mediterrani que ara podrem gaudir amb plenitud en l'ambient recollit del 66butaques.

Maria Jaume: veu i guitarra

Maria Espinosa: baix, teclats i cors

Àngel Garau: bateria


DESCOMPTES:

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.


http://www.66butaques.cat/

Les inscripcions estan tancades.